Reserveren

Park Sleep Fly Schiphol

Wilt u uitgerust op reis? Reserveert u dan ons Park Sleep Fly arrangement. U overnacht dan in één van onze hotelkamers en de volgende ochtend brengen wij u met onze shuttlebus naar Schiphol.

Tijdens uw verblijf in het buitenland staat uw auto, zonder extra kosten, voordelig en veilig bij ons geparkeerd. Bij terugkomst halen wij u uiteraard weer op en kunt u direct naar huis rijden.

Uiteraard is het ook mogelijk om na terugkomst bij ons te overnachten met een Park Sleep Fly arrangement. Ideaal na een late aankomst na een lange vlucht!

Op de dag van vertrek rijdt u dan eerst naar ons hotel en brengen wij u vervolgens met onze shuttlebus naar de vertrekhal op Schiphol. Na terugkomst halen wij u op met onze shuttlebus, u overnacht in ons hotel om de volgende ochtend uitgerust naar huis te rijden. 

Onze standaard hotelkamers zijn luxe en comfortabel ingericht. De hotelkamers zijn standaard voorzien van een comfortabel Kingsize bed, een flatscreen TV en een ruime badkamer. Een aantal hotelkamers zijn ingericht met 2 aparte bedden.

Op de meeste kamers kunt u met meer dan 2 personen overnachten en gebruik maken van de slaapbank of een extra bed. Extra personen kunt u bijboeken tijdens het reserveren van een hotelkamer.

Het maximum aantal personen per kamer bedraagt 3.

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gebruik maken van de slaapbank. Voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen plaatsen wij extra bedden in de kamer.

Kosten extra personen:

Voor kinderen tot en met 3 jaar zijn er geen extra kosten. De kosten voor gebruik van de slaapbank en of het plaatsen van een extra bed bedragen € 20,00 per persoon, per nacht. Tijdens het reserveren kunt u in het opmerkingenveld het aantal kinderen en de leeftijd vermelden.

Prijzen:

Park Sleep & Fly inclusief maximaal 10 dagen parkeren vanaf € 129,00

Park Sleep & Fly inclusief maximaal 18 dagen parkeren vanaf € 139,00

Park Sleep & Fly inclusief maximaal 26 dagen parkeren vanaf € 149,00

Op alle hotelkamers zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Een aantal hotelkamers heeft een balkon. De overige kamers hebben een Frans balkon.  

Bijna alle hotelkamers zijn met een lift bereikbaar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet à € 21,00 per persoon serveren wij van 06.30 tot 10.00 in Restaurant Centennial. In de weekenden tot 10.30 uur.

Check in vanaf 14.00 uur. Check out voor 12.00 uur.

 

Wil je een kijkje nemen in de kamer en Hotel Chariot? Bekijk hieronder de 360º foto's. Maak een virtuele wandeling door het hotel en krijg een eerste indruk.

Extra informatie

Gedurende uw reis parkeert u voordeling met het Park, Sleep & Fly arrangement. Uw auto wordt geparkeerd op ons nabij gelegen parkeerterrein van ons Hotel. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor uw auto en hoge parkeerkosten.

Onze shuttlebus rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week van en naar luchthaven Schiphol. Binnen 15 minuten bent u bij de door u gewenste vertrekhal.

Laadpalen elektrische auto’s

Bij Hotel Chariot begrijpen we dat het opladen van uw auto een gedoe kan zijn. Daarom hebben wij bij ons hotel laadpalen voor elektrische auto’s, speciaal voor onze gasten. Met de laadpalen kunt u gemakkelijk uw auto opladen terwijl u bij ons verblijft. Handig. Ideaal om het laden van uw auto te combineren met een bezoek aan ons hotel en/of restaurant.

 

Onze kamerprijzen zijn exclusief de toeristenbelasting à € 3,65 per persoon, per nacht.

Onze gratis shuttle rijdt tussen 05:30 en 23:40 uur. De nachtshuttle kost € 7,50 per volwassenen en € 5,- per kind (t/m 12 jaar) per rit. De nachtshuttle is beschikbaar op aanvraag. De nachtshuttle vertrekt ieder heel en half uur.

 

Park Sleep Fly Schiphol

Het Arrangement bestaat uit:

  • 1x Overnachting
  • Parkeren op ons afgesloten terrein
  • 2x Shuttle van of naar Schiphol