Reserveren

Park Sleep Fly Schiphol

Wilt u uitgerust op reis? Reserveert u dan ons Park Sleep Fly arrangement. U overnacht dan in één van onze hotelkamers en de volgende ochtend brengen wij u met onze shuttlebus naar Schiphol.

Tijdens uw reis staat uw auto, zonder extra kosten, veilig bij ons geparkeerd. Bij terugkomst halen wij u uiteraard weer op en kunt u direct naar huis rijden.

Uiteraard is het ook mogelijk om na terugkomst bij ons te overnachten met een Park Sleep Fly arrangement. Ideaal na een late aankomst na een lange vlucht!

Op de dag van vertrek rijdt u eerst naar ons hotel en brengen wij u met onze shuttlebus naar de vertrekhal op Schiphol. Na terugkomst halen wij u op met onze shuttlebus, u overnacht in ons hotel om de volgende ochtend uitgerust naar huis te rijden. 

Onze standaard hotelkamers zijn luxe en comfortabel ingericht. De hotelkamers zijn standaard voorzien van een comfortabel Kingsize bed, een flatscreen TV en een ruime badkamer. Een aantal hotelkamers zijn ingericht met 2 aparte bedden.

Op de meeste kamers kunt u met meer dan 2 personen overnachten en gebruik maken van de slaapbank of een extra bed. Extra personen kunt u bijboeken tijdens het reserveren van een hotelkamer. Het maximum aantal personen per kamer bedraagt 3.

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gebruik maken van de slaapbank. Voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen plaatsen wij extra bedden in de kamer.

Kosten extra personen:

Voor kinderen tot en met 3 jaar zijn er geen extra kosten. De kosten voor gebruik van de slaapbank en of het plaatsen van een extra bed bedragen € 20,00 per persoon, per nacht. Tijdens het reserveren kunt u in het opmerkingenveld het aantal kinderen en de leeftijd vermelden.

Prijzen:

Park, Sleep & Fly inclusief maximaal 10 dagen parkeren vanaf € 159,00

Park, Sleep & Fly inclusief maximaal 18 dagen parkeren vanaf  € 169,00

Park, Sleep & Fly inclusief maximaal 26 dagen parkeren vanaf € 179,00

Op alle hotelkamers zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Een aantal hotelkamers heeft een balkon. De overige kamers hebben een Frans balkon.  

Bijna alle hotelkamers zijn met een lift bereikbaar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet à € 16,00 per persoon serveren wij van 06.30 tot 10.00 in Restaurant Centennial. In de weekenden tot 10.30 uur.

Check in vanaf 14.00 uur. Check out voor 12.00 uur.

Extra informatie

Onze shuttlebus rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week van en naar Schiphol.

Onze kamerprijzen zijn exclusief de toeristenbelasting à € 3,75 per persoon, per nacht.

Park Sleep Fly Schiphol

  • Overnacht in een standaard kamer
  • Parkeer gratis tijdens uw reis
  • 24/7 gratis Shuttlebus naar en van Schiphol is inbegrepen