Reserveren

Grill Restaurant Centennial

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons Grill Restaurant Centennial. De keuken is geopend van 12:00 - 23:00 uur, 7 dagen per week.

Centennial biedt u een uitstekende kwaliteit eten in een warm en sfeervol ingericht restaurant. Alle gerechten worden bereid op de originele houtskoolgrill, dit zorgt voor een unieke smaak. Alles wordt gecombineerd met een ruim assortiment aan wijnen.

Grill Restaurant Centennial biedt naast de hoge kwaliteit een huiselijke no-nonsense sfeer. Aan u de keuze om gezellig in het restaurant te vertoeven of voor vermaak aan de bar iets te eten of te drinken. Restaurant Centennial beschikt naast een sfeervol restaurant en een mooie lounge om gezellig iets te drinken. 

 

Wil je een kijkje nemen in Restaurant Centennial? Bekijk hieronder de 360º foto's. Maak een virtuele wandeling door het hotel/restaurant en krijg een eerste indruk.

Informatie

Uw reserveert uw tafel telefonisch via 0297 - 388 144 of per mail naar info@centennial.nl.

Laadpalen elektrische auto’s

Bij Hotel Chariot begrijpen we dat het opladen van uw auto een gedoe kan zijn. Daarom hebben wij bij ons hotel laadpalen voor elektrische auto’s, speciaal voor onze gasten. Met de laadpalen kunt u gemakkelijk uw auto opladen terwijl u bij ons verblijft. Handig. Ideaal om het laden van uw auto te combineren met een bezoek aan ons hotel en/of restaurant.

Restaurant Centennial

  • Ontbijt van 06.30 - 10.00 uur
  • Keuken geopend van 12.00 - 23.00 uur