Reserveren

Standaard Kamer de Luxe 

Onze Standaard Kamers de Luxe van 26 m2 zijn luxe en comfortabel ingericht. De kamers zijn standaard voorzien van een comfortabel Kingsize bed, een flatscreen TV en een ruime badkamer. 

Op de meeste kamers kunt u met meer dan 2 personen overnachten en gebruik maken van de slaapbank voor kinderen tot en met 11 jaar of een extra bed laten plaatsen voor kinderen vanaf 12 jaar. Extra bedden of de slaapbank kunt u bijboeken tijdens het reserveren van een hotelkamer. Het maximum aantal personen per kamer bedraagt 3.

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gebruik maken van de slaapbank. Voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen plaatsen wij extra bedden in de kamer.

Kosten extra personen:

Voor kinderen tot en met 3 jaar zijn er geen extra kosten. De kosten voor gebruik van de slaapbank bedragen € 20,00 per nacht en de kosten voor het plaatsen van een extra bed bedragen eveneens € 20,00 per bed, per nacht. Tijdens het reserveren kunt u in het opmerkingenveld het aantal kinderen en de leeftijd vermelden.

Op alle hotelkamers zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Een aantal hotelkamers heeft een balkon. De overige kamers hebben een Frans balkon.  

Bijna alle hotelkamers zijn met een lift bereikbaar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet à € 21,00 per persoon serveren wij van 06.30 tot 10.00 in Restaurant Centennial.

Check in vanaf 14.00 uur.

 

Wil je een kijkje nemen in de kamer en Hotel Chariot? Bekijk hieronder de 360º foto's. Maak een virtuele wandeling door het hotel en krijg een eerste indruk!

Extra informatie

Parkeren tijdens uw overnachting is gratis. Wilt u langer parkeren, dan kunt u het beste een Park Sleep Fly- arrangement reserveren. Parkeren van uw auto tijdens uw reis is dan ook gratis, evenals het gebruik van de shuttlebus.

Laadpalen elektrische auto’s

Bij Hotel Chariot begrijpen we dat het opladen van uw auto een gedoe kan zijn. Daarom hebben wij bij ons hotel laadpalen voor elektrische auto’s, speciaal voor onze gasten. Met de laadpalen kunt u gemakkelijk uw auto opladen terwijl u bij ons verblijft. Handig. Ideaal om het laden van uw auto te combineren met een bezoek aan ons hotel en/of restaurant.

247/ Shuttleservice van en naar Schiphol

Onze shuttle rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol. 
Als u aankomt op de luchthaven Schiphol is de pick-up gratis.
Voor het vervoer van het hotel naar de luchthaven is de prijs € 25,- per kamer.
Dit is een korting van bijna 40 % van de taxiprijs.

De shuttlebus rijdt op verzoek. 
Wilt u opgehaald worden op Schiphol, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie. En wij sturen de shuttle om u op te halen.
Wilt u naar Schiphol gebracht worden, dan kunt u de gewenste tijd doorgeven bij aankomst in ons hotel.

Onze kamerprijzen zijn exclusief de toeristenbelasting à € 3,65 per persoon, per nacht.

Boekt u via onze website, dan ontvangt u € 5,00 korting!

  • Flatscreen TV
  • Kluis
  • Gratis WiFi
  • Haardroger (Fohn)
  • Koffie- en thee faciliteiten
  • Radio
  • Telefoon
  • Bad
  • Douche
  • Toilet