Reserveren

Chariot Retreat near Schiphol Airport & Amsterdam

Voor gasten die op zoek zijn naar de vrijheid en privacy die horen bij een vakantiehuis maar beleving en service die passen bij een hotelsuite, bied onze Chariot Retreat een uitkomst. Op steenworp afstand van Hotel Chariot is de Chariot Retreat voor twee tot veertien personen gelegen, ingepast in een natuurlijke omgeving en voorzien van alle comfort en privacy. De Chariot Retreat kan vanaf twee dagen worden gereserveerd voor een heerlijke verblijf in de buurt van Amsterdam/Schiphol. De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur. Indien u vroeger of later aan wilt komen is dit mogelijk na telefonisch overleg, minimaal 24 uur van te voren.

De eindschoonmaak is niet inbegrepen en wordt na afloop aan uw rekening toegevoegd, deze bedraagt 95 euro.

Mocht u willen genieten van een beetje extra luxe, dan kunt u gebruik maken van ons, ontbijtbuffet in Hotel Chariot. Dit kan worden bijgeboekt voor het gehele verblijf of voor slechts enkele dagen.

De ruimte

Auto’s kunnen geparkeerd worden op eigen oprit, de Retreat betreed u via de overkapte voordeur. Lichte entree met hoge raampartijen, meterkast, garderobe en berging voor het witgoed en een wastafel. Aan je linkerhand bevindt zich een woonkamer met toegang tot een slaapkamer en een toilet met fonteintje. De trap naar het souterrain bevindt zich in deze woonkamer. Direct aan je rechterhand bevindt zich de woon-/eetkamer met open keuken. Deze heeft grote raampartijen en een erker met een schitterend, blijvend vrij uitzicht. De L-vormige keuken heeft witte fronten en de volgende apparatuur is aanwezig: een vaatwasser, een oven en een inductiefornuis. In deze ruimte, tegenover de keuken, tref je de eigentijdse badkamer aan. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, inbouwspots en een inloopdouche met regendouche. Op de gehele verdieping ligt een splinternieuwe pvc vloer met visgraatmotief en de muren en plafonds zijn strak afgewerkt.

* Tijdens het boeken staat het aantal bedden gelijk aan het aantal personen.

Extra informatie

Voor vragen of opmerkingen over de Retreat kunt u altijd contact opnemen met de eigenaar. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk antwoord te geven.

Dit kan eenvoudig door te mailen naar: kostercarmen@gmail.com

Laadpalen elektrische auto’s

Bij Hotel Chariot begrijpen we dat het opladen van uw auto een gedoe kan zijn. Daarom hebben wij bij ons hotel laadpalen voor elektrische auto’s, speciaal voor onze gasten. Met de laadpalen kunt u gemakkelijk uw auto opladen terwijl u bij ons verblijft. Handig. Ideaal om het laden van uw auto te combineren met een bezoek aan ons hotel en/of restaurant.

Chariot Retreat

✔️Het huren van fietsen is mogelijk vanaf 10 euro per dag
✔️Het opladen van uw auto is voor de deur mogelijk.
✔️Het is mogelijk om de 24/7 9 persoon shuttle bus met chauffeur te huren, wat zeer populair is bij onze gasten