Reserveren

Update 22-05-2020:

Vanaf 1 juni: zal het openbaar vervoer weer normaal gaan rijden. Reizigers moeten een ''niet-medisch'' gezichtsmasker dragen en maximaal 40% van de stoelen mag bezet zijn. Mensen die geen masker dragen, riskeren een boete. De hoogte van de boete moet nog bekendgemaakt worden.

Café- en restaurantterrassen kunnen weer opengaan zolang iedereen zich houd aan het protocol van de Overheid. Restaurants, concertzalen, theaters en bioscopen kunnen heropenen voor maximaal 30 personen (excl. hotelgasten), op een afstand van 1,5 meter en alleen op reservering. (dit geldt niet voor het terras)

In het protocol van de overheid staat dat voor huishoudens geen 1,5 meter afstand geldt, voor niet huishoudens geldt deze regel wel (m.u.v. 2 personen)

Kortom: Mag je aan één tafel zitten op minder dan 1,5 meter van elkaar?

- Met 2 mensen: Yes

- Met 3 of meer mensen uit één huishouden: Yes

- Met 3 of meer mensen uit verschillende huishoudens: No

Update 22-04-2020:

Ons hotel is geopend ! (maar de bar, ontbijt-, lunch- en dinerrestaurant zijn gesloten t/m 1 juni voor niet hotelgasten)

Hotelgasten kunnen wel ontbijt en diner bestellen, deze mogen in het restaurant dineren en ontbijten. Verder heeft het restaurant een afhaal- en bezorgservice opgezet voor gasten uit de regio.

In Nederland zijn alle restaurants, bars en grote openbare ruimtes (zoals musea en attracties) t/m 1 juni gesloten.

In Nederland zijn alle samenkomsten t/m 31 augustus niet toegestaan. Dit betekent dat festivals en congressen t/m 31 augustus zullen worden afgelast en/of worden verzet.

Omdat de ontwikkelingen rondom het Coronavirus elkaar in rap tempo opvolgen, vindt u de meest recente informatie op de websites van de Rijksoverheid, het RIVM of uw lokale gezondheidsinstantie (indien u niet uit Nederland komt). Op de website van Worldometers kunt u de dagelijkse status per land zien.

Met vriendelijke groet,

Directie en Medewerkers

Hotel Chariot en Restaurant Centennial

Update 01-04-2020

Nu we weten dat de horeca tot 28 april dicht moet blijven, wat natuurlijk u en ons personeel hard raakt. Blijven wij als hotel en restaurant zoals jullie gewend zijn altijd voor jullie klaar staan. U kunt bij ons restaurant terecht voor de afhaal- en bezorgservice. (Deze dienst zal van ma t/m zo beschikbaar zijn van 17:00 tot 21:00) voor meer informatie www.centennial.nl

Wilt u een van onze mooie hotelkamers met 50% korting boeken, neem dan telefonisch contact op met +31(0)297-388100.

De Nederlandse overheid heeft gelukkig een enorm ondersteuningspakket aangekondigd. Laten we hopen dat dit snel operationeel wordt zodat iedereen elkaar weer kan betalen in deze bizarre tijd. Ook wij zitten niet stil in deze tijd en willen jullie daarom een korte (vernieuwde) update geven.

We hopen van harte dat u deze moeilijke periode goed doorkomt en wij blijven contact met u houden om zo samen deze crisis door te komen.

Met vriendelijke groet,

Directie & Medewerkers

Hotel Chariot en Restaurant Centennial

Beste gast,

Ons land is in de greep van het Covid-19 virus. Helaas treft dit ook ons als horeca onderneming.

Vanuit de overheid zijn wij verplicht om ons te houden aan scherpe regels. Wanneer u gedurende de komende weken een reservering bij ons heeft staan, kunt u indien u dat wenst contact met ons opnemen om deze te verplaatsen naar een later moment.

Tijdens deze ongewone tijd zijn wij ‘’gewoon’’ bereikbaar en staan wij nog steeds klaar indien u gebruik wenst te maken van een van onze hotelkamers. Onze medewerkers zijn bereikbaar voor vragen en eventuele wijzigingen in bestaande boekingen. Heeft u nog geen mailadres van ons? Mail dan u vragen naar info@hotelchariot.nl.

Wij hopen dat de rust snel zal wederkeren en wij zien u dan graag, in goede gezondheid, in ons hotel en restaurant.

Met vriendelijke groet,

Directie & Medewerkers

Hotel Chariot en Restaurant Centennial

-