Reserveren

Een personenauto of bestelbus huren in Aalsmeer

Snel, goedkoop en eenvoudig een auto of bestelbus huren bij u in de buurt? Komt u regio Aalsmeer, Schiphol, Kudelstaart ofwel Haarlemmermeer? Dan bent u bij Autohopper Chariot Aalsmeer aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen tegen scherpe prijzen. Hieronder kunt u snel en eenvoudig een prijsberekening en/of reservering maken.

Heeft u liever telefonisch contact voor meer informatie?  

Bel dan tel. 06-23474745

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een auto nodig tijdens uw verblijf in ons hotel om de omgeving te bezoeken of voor uw vakantie, of een bestelbus voor een verhuizing? dan is Autohopper Chariot Aalsmeer de juiste autoverhuurder in uw omgeving. Onze personenauto’s zijn reclamevrij en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Zakelijke verhuur / Shortlease

Ook voor de zakelijke markt hebben wij speciale tarieven voor bedrijven die regelmatig voor een korte of lange periode een auto of bestelbus nodig hebben. Onder onze klantenkring bevinden zich brede groep van bedrijven.

Naast het verhuur van auto’s bieden wij u ook de mogelijkheid tot een tijdelijke lease, “shortlease”. Dit zijn lease perioden vanaf 1 maand t/m 2 jaar en zijn per maand opzegbaar.

Heeft u regelmatig behoeft aan flexibel vervoer? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken. 06-23454547

GEMAK, FLEXIBILITEIT, DAAR DRAAIT HET OM BIJ AUTOHOPPER

Direct reserveren